2010. máj. 5.

Bemutatkozunk

A veszprémi Babahordozó Klub 2009-ben azzal céllal jött létre, hogy a veszprémi hordozós mamáknak lehetőséget nyújtson a rendszeres találkozásra.
Klubunk azóta jóval többé nőtte ki magát. A célunk, hogy minden hordozás iránt érdeklődő anyukának segítsünk megtalálni a saját útját. Mi (a klub alapítói és aktív szervezői) mindannyian a válaszkész nevelés hívei vagyunk és hisszük, hogy a hordozásban megtalált ösztönösség közelebb visz ahhoz, hogy könnyebben ráérezzünk a babánk és a saját szükségleteinkre, miközben a hordozással nemcsak szabadságot, hanem két üres kezet is kapunk.
Ha úgy érzed, köztünk a helyed, szívesen beszélgetnél, kérnél tanácsot hordozásról, szoptatásról, kötődő nevelésről, akkor szeretettel várunk minden hónap második szombatján a VMK-ban, ahol nemcsak kipróbálhatod a klub egyre bővülő hordozókészletét, de kölcsönzéssel és személyes tanácsadással is segítünk neked. Klubunk tagjai között találsz szoptatási tanácsadót, védőnőt, szülésznőt és képzett babahordozási tanácsadókat is.

Nincsenek megjegyzések: