2010. nov. 9.

Novemberi klub

Most szombaton lesz klub megint, a szokásos időben a szokásos helyen - illetve a VMK-n belül majd abban a teremben, amelyiket megkapjuk!:)

Várunk mindenkit szeretettel, megint bővült a készlet - egy régi igényünk-vágyunk teljesült egy totyogóknak is extra-kényelmes csatos hordozó megszerzésével!:) Úgyhogy be fog mutatkozni a Bambi, ki lehet majd próbálni, a leggyorsabb jelentkező pedig ki is fogja tudni kölcsönözni!:)

Várjuk vissza a kikölcsönzött hordozókat, és beszéljük meg tapasztalataitokat, kinek hogyan sikerült hasznosítani a hozzá került kendőt vagy mei-tait.
Akinek már van tapasztalata téli hordozással kapcsolatban, attól elvárjuk, hogy ezeket megossza a többiekkel is. Hozzátok a hordozós kabátjaitokat, poncsókat, megoldásaitokat - ti hogyan küzdötök a hideg ellen? Kabát alá vagy fölé rakjátok a babát, akit gyapjúpulcsiba öltöztettek vagy kezeslábas overállba?? Így mentek a boltba is, vagy milyen úttalan utakon közlekedtek a téli hidegben?

Lesz tea meg kávé, egy kis nasi, amihez ha hoztok valami hazait, ki lehet majd egészíteni, hozzátok a tesókat is, meg a pocakos barátnőket is hívjátok el, valamint apukákat is szívesen látunk!

Remélem, az influenza és egyéb szezonális és más betegségek távol maradnak, és találkozhatunk személyesen is a hétvégén!

Nincsenek megjegyzések: