2011. jan. 12.

Az év első klubja január 15-én lesz!

Boldog új évet mindenkinek!
Remélem, jól teltek az ünnepek, és kipihentétek magatokat, frissen és vidáman vágtatok az új évnek.

A Babahordozó Klubunk az idén konkrét kitűzött célokat szeretne elérni, erről szeretnénk titeket tájékoztatni, és végre közhírré fogunk tenni egy klubrendet, illetve kölcsönzési szabályzatot, amit igyekszünk szigorúan betartani és betartatni:))
(kellenek a korlátok, van erről egy gyereknevelési tanácsadó könyv is, és ezt a szemléletet át lehet ültetni a mindennapi életre is)

Várunk mindenkit szeretettel most szombaton, 15-én 10 órára a VMK-ba, remélhetőleg a kamarateremben leszünk. Kérjük, hogy ne késsetek, hogy hamar visszakerüljenek a hordozók, és lehessen nyugodtan válogatni, próbálni.
Szeretnénk ismertetni a házirendet, és lehet majd klubtagnak regisztrálni, és lehet majd próbálgatni, kölcsönözni is.

Az igazi klub élet megvalósulása érdekében idén is szeretnénk programokat szervezni, klub alkalmakra, illetve köztes találkozásokra is lesz majd lehetőség. Még nem akarok sok mindent kifecsegni, de azt már most elárulom, hogy februárra fergeteges karnevált szervezünk! Jöhettek jelmezben (babák-mamák-papák is) lesz tombola meg vetélkedő és lesz zene is, amolyan mini-diszkó, amire lehet ugrándozni a gyerekekkel.

Várunk mindenkit szeretettel!

Nincsenek megjegyzések: