2011. márc. 8.

tavaszváró klub most szombaton

Hónap második szombatja lesz, tehát megint hordozó klub a VMK-ban!
Várunk mindenkit szeretettel! Bemutatkoznak új szerzeményeink - a klub új tagja, eddigi leghosszabb szövött kendőnk egy több mint 5 méteres Amazonas Lollipop. Kipróbálható, kölcsönözhető!
Klubunk vendége egy vándor hordozó - a mamamis fórumon iratkoztunk fel rá, és szeretnénk nektek is megmutatni az egyedi csatos csípőhordozót: a Scootababyt. Akit érdekel, Nikit és Encsit nyaggassa majd, aki kipróbálja, kötelező fotózkodni vele!

Tapasztalatcsere és bemutató - ti hogyan teszitek fel a gyermeketeket a hátatokra? Egy kis ízelítőt adunk abból, hogy mi hogyan szoktuk. Gyakoroljunk együtt!

Megint lesz TOMBOLA! Kézzel készített ajándékok várják új gazdáikat - felajánlásokat mindig szívesen fogadunk - ha horgolsz, varrsz, lekvárt főzöl - a lényeg, hogy kezeid munkája legyen - és szívesen megosztod másokkal, a klubot támogatod vele:)

És egy kis áprilisi előzetes kedvcsinálónak- egy kis tavaszi bazárt szervezünk, ahol kézimunkázó anyukák mutatják be alkotásaikat. kiállítás és vásár a klub ideje alatt, ahol megtekinthetőek és megvásárolhatóak a kreatív mamik dolgai - sokminden, ami mamás, babás, nőies, hasznos, szép és hordozáshoz is praktikus lehet:)

Remélem, mindenki kifelé jön a náthából, hívogassuk együtt a tavaszt szombaton!

1 megjegyzés:

Bella írta...

Én már alig várom, és bárki nyaggathat a scootával és mással is, mert sajnos gyerekmentes leszek
Üdv:Niki