2012. febr. 29.

Amikor a változás szelei fújnak...

... a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat - már nem emlékszem, ezt a bölcsességet hol olvastam, de most, hogy a babahordozó klub háza táján a változás szelei fújnak, mi felhúztuk az összes vitorlát! 

Akik rendszeresen járnak klubra tudják, hogy az utóbbi hónapokban milyen ritkán sikerült bejutnunk a VMK kamaratermébe, a rendelkezésünkre bocsátott kis termet pedig egyszerűen kinőttük. Bizonyos szempontból ez jó hír, mert azt mutatja, milyen aktívak vagytok, és milyen sokan jártok klubra - ezt köszönjük nektek! 
Sokat gondolkoztunk, hová költöztessük a klubot, milyen megoldás lenne ideális. Mivel több kisebb program rendszeres szervezői is vagyunk (Icinke-picinke Klub, Anyatejes Klub, Hordozós délelőtt), szerettünk volna egy olyan helyet, ahol majd' minden rendezvényünknek helyet tudnak biztosítani. Így esett végül a választásunk a Mikszáth utcában lévő Családsegítő Központra, akikkel évek óta jól működő kapcsolatot tartunk fenn. 

Márciustól a Babahordozó Klub is beköltözik az Anyatejes Klub és  a Hordozós délelőtt mellé a CsSk-ba, mi pedig azt reméljük, velünk vitorláztok az új "otthonunkba" is.

Az új helyen tágas, világos földszintes épület és játszótérrel felszerelt, hatalmas, zárt udvar vár bennünket, remek lehetőségeket és igazi kényelmet adva szervezőknek és résztvevőknek egyaránt.

Azonban a házirendhez és a Családsegítőben futó állandó programokhoz is alkalmazkodnunk kell, így a klub mostantól délutánonként kerül megrendezésre, 15 és 18 óra között várunk majd titeket. 

Arra kérünk benneteket, hogy itt is tartsátok tisztán a helyet, használjátok a szemeteseket (a használt pelusoknak külön gyűjtőt teszünk ki mostantól), és ha valamit nem tudtok, bátran kérdezzetek!

Várunk tehát mindenkit nagy szeretettel és új hordozókkal MÁRCIUS 17-ÉN, SZOMBATON 15-18 ÓRA KÖZÖTT A CSALÁDSEGÍTŐ KÖZPONTBAN (Mikszáth K. u. 13.)!!!

“Valahányszor új helyre jutunk, új világ ébred bennünk is. A változással és fejlődéssel szükségszerűen együtt járó szorongást elkerülendő, sokszor csökönyösen ragaszkodnánk a megszokotthoz. A veszélytelen egyformaságba csimpaszkodva mindent és mindenkit szeretnénk olyan biztosra venni, mint a napfelkeltét, olyan állandóan tudni, mint a csillagokat. De nem lehet. Az élet folyamat, mozgás, átalakulás. Bármennyire szeretnénk „visszatartani a hajnalt”, a változás az egyetlen, amiben biztosak lehetünk.” (Harriet Lerner)

Szépséges tavaszvárós napokat Nektek!


Nincsenek megjegyzések: