2012. máj. 3.

Felhívás:) Szponzorokat, támogatókat keresünk!

Kedves klubozók, blog- és levelezőlista olvasók!:)

Nagy izgalommal szervezzük az idei Születés Ünnepet, ahol az elmúlt években a LÉK vendégeként, majd amolyan örökbefogadott fogadott családtagjaként vettünk részt.

A végleges program kialakulásáig egyenlőre annyit hirdetnék, hogy
az egész napos alkalom 2012. június 2-án szombaton a Családsegítőben lesz.
A benti teremben beszélgetős előadások, az udvaron baba-mama börze és  gyerekprogramok lesznek, a klub hordozókészlete próbálható- és kölcsönözhető lesz, és szeretnénk tombolát is sorsolni.



A program véglegesítéséhez, illetve a sikeres megvalósításhoz szeretnénk segítségeteket kérni.
A klubban is jól működő önkéntes tombola sorsolást szeretnénk ezen az alkalmon is megvalósítani, így várjuk felajánlásaitokat, amik kézzel készített ajándékok, vagy olyan termékek/szolgáltatások, amik beleillenek a klubunk, illetve témánk keretébe (pl. Edina jógabérlete tökéletesen beleillik a felfrissülni vágyó hordozós mamik életébe:)) Az ajándékokat a következő klub alkalmon fogjuk gyűjteni.

Természetesen elfogadunk pénzt is, amiért fel tudunk ajánlani hirdetési-szórólapozási lehetőséget, ha van olyan vállalkozásod, vagy ismerősöd, aki szívesen támogatna egy ilyen rendezvényt, a logója megjelenhet a plakátokon, internetes felületeinken. A részletek egyeztetése miatt kérem, hogy ezügyben május 10-éig mindenképp keressetek meg minket személyesen, telefonon vagy a babahordozo.vp@gmail.com címen.

A legnagyobb támogatásotok a sok lelkesítő drukkolás és a rendezvény családilag történő meglátogatása:)
Köszönjük szépen!

Nincsenek megjegyzések: