2012. szept. 7.

Szeptemberi babahordozó klub és újdonságaink


Ahogy arról már a levelezőlistán értesülhettetek, 
szeptember 8-án 
várunk Benneteket a Családsegítőben a babahordozó klubba. 
A klub a szokásos időben 15-18 óra között lesz, a kölcsönzött hordozókat visszavárjuk, hozzájárulásokat a büféhez örömmel fogadunk!

További fontos információ, hogy 
októberben nem lesz babahordozó klub és nem lesz hordozóeszköz kölcsönzés

De hogy ne maradjatok hordozás nélkül, október 20-án ismét lesz Babahordozó Nap, szuper programokkal, beszélgetésekkel. A rendezvényen szükségünk lesz néhány hordozóra, amit az érdeklődők kipróbálhatnak, így néhány hurcit mindenképpen visszakérünk erre az időre.

Épp ezért a szeptemberi kölcsönzés menete így alakul:

1. Kölcsönzés előtt Nikitől vagy Timitől kérhetsz tájékoztatást, hogy a kiválasztott hordozóra szükségünk lesz-e a Babahordozó Napon.

2. Ha a hordozóra nem lesz szükség, akkor kölcsönözheted 2 hónapra (novemberig), ez esetben mindkét hónapot ki kell fizetned előre. Kölcsönözheted egy hónapra is, de tudd, hogy októberben nem lesz lehetőséged kölcsönözni, a most elvitt hurcit pedig október 11-én, az Anyatejes Klubra vissza kell hoznod. (Ha az időpont nem megfelelő, lépj kapcsolatba a szervezőkkel a listán és juttasd vissza a hordozót soron kívül még október 11. előtt!)

3. Ha a hordozóra szükségünk lesz a rendezvényen, akkor mérlegeld, hogy elviszed-e. Ha kikölcsönzöd, akkor vissza kell hoznod október 11-én, az Anyatejes Klubra. (Ha az időpont nem megfelelő, lépj kapcsolatba a szervezőkkel a listán és juttasd vissza a hordozót soron kívül még október 11. előtt!) Ne felejtsd el, hogy októberben nem lesz lehetőséged kölcsönözni, így ha nincs otthon hordozód, akkor kölcsönzésre most válassz másikat. Amivel a protokoll ugyanaz, mint amit elsőre választottál :).

A megértéseteket és segítségeteket köszönjük!

És még egy jó hír a végére:

képzett hordozási tanácsadóink száma immár öt főre emelkedett, a csapatban köszönthetjük Dunáné Békefi Encsit és Vaczkó-Kovács Orsit is, forduljatok hozzájuk is bizalommal, klubon és azon kívül is!

Elérhetőségeiket a frissített blog-oldalon találjátok: http://www.edesterhem.blogspot.hu/p/hordozos-tanfolyam-tanacsadas.html
1 megjegyzés:

Földi Anikó írta...

Üdvözöljük és örülünk az újdonsült tanácsadóinknak! :-)