2014. nov. 8.

V. Veszprémi Babahordozó Nap - november 15.

Szeretettel várunk Benneteket idén is a Babahordozó Napra a Családsegítőbe! Nagyon klassz programot raktunk össze, gyertek és hozzátok el hordozni vágyó és kismama ismerőseiteket is!

Lesz egy kis mozgás (Kanga-tréning, Krediesz gerinctorna) és ismét velünk lesz Kalmár Szandi, akivel az alvásról és a nem-alvásról beszélgethettek.

Meghívott előadóink között van Szentpéteri Julianna, erőszakmentes kommunikáció oktató, mediátor (juliannaemk.blogspot.com), aki megmutatja, hogyan kommunikáljuk kéréseinket erőszakmentesen és hatékonyan a családunk felé, hogy ne kelljen százszor elmondani :).

Kisbabával, kisgyerekkel is stílusosan, csinosan? Lehetséges? Szabó Mira személyi stylist (csinosanyu.hu) megmondja, hogyan.

Lesz TOMBOLA, idén is fantasztikus nyereményekkel.

És persze egy kis elcsendesedés a nap végére: újra Születésmesék! Gyere, ha jó volt és akkor is ha nem, ha elmondanád, vagy csak jól esne megértő csendben hallgatni róla, gyere, ha azt érzed ott a helyed és akkor is, ha bizonytalan vagy, hogy kell-e ez neked. Beszélgetünk, sírunk, nevetünk női körben, empátiával, szeretettel.

Vigyétek a hírt, november 15. szombat, Babahordozó Nap!


Nincsenek megjegyzések: