2015. aug. 5.

Augusztusi rövidített kölcsönzős klub + hátonhordozás tanfolyam

Nagy szeretettel várunk benneteket az augusztusi kölcsönzős klubalkalomra

 Gyermekbolygó Magánóvoda és Bölcsőde épületében (Fecske u. 12.)!

A klub most egy órával később kezdődik, mert a szervezőbrigád a napot az Örömünnepen tölti, ahol kora délután Anna és Ancsa előadást is tart! Gyertek ti is, csatlakozzatok hozzánk először a Kolostorok és Kertekben, majd a szokásos helyszínen, a Gyermekbolygóban! 
Az Örömünnep részletes programját itt találjátok:
https://www.facebook.com/events/958945890804340/
http://varazsveszprem2015.blog.hu/

Tehát a klub időpontja:

AUGUSZTUS 15. SZOMBAT 

16:00-17:30 között.

A hordozókat 16:30-ig juttassátok vissza!
Kölcsönzés 17:00-tól! 

Ne feledjétek, a nálatok lévő hordozót mindenképpen visszavárjuk, hogy másoknak is legyen lehetőségük a klubon kipróbálni őket!

Terveink szerint a klub ideje alatt HÁTONHORDOZÁS TANFOLYAM lesz, a csoportban van még hely, szóljatok az ismerőseiteknek is, akiket érint. A tanfolyam nem csak klubtagoknak szerveződik, bárki számára nyitott!

A tanfolyamot Zsoldos Vica, baba- és gyermekhordozási tanácsadó, tanfolyamvezető tartja, időtartamuk másfél-két óra, a jelentkezést Vica email címén privátban (hordozosvica@gmail.com) vagy a levelezőlistán is megtehetitek.

tanfolyam díja két részből áll, fix összeg Vica útiköltsége (2000 ft - ezt a jelentkezők elosztják), ezen felül minden résztvevő annyit ad, amennyire ő maga

hasznosnak tartotta az oktatást, illetve amennyit megengedhet magának.


Jelentkezzetek mihamarabb!!!


A Gyermekbolygó bejárata, a kép bal oldalán látszik a Haszkovó utcai buszmegálló, a jobb oldalon pedig a Május 1. utca, itt tudtok parkolni. Az ovi a Közgázzal szemben van (régi Nagy László Iskola)

A Gyermekbolygóról itt találtok még információkat: http://maganoviveszprem.hu/

Nincsenek megjegyzések: