2017. márc. 21.

Alvós tanfolyam Veszprémben!

Örömmel jelentem, hogy Kalmár Szandi újra eljön hozzánk, és ezúttal végre Alvós tanfolyamot tart!

Aki nem ismerné, Szandi alvásszakértő, szoptatási tanácsadó és kétgyermekes édesanya és azt hiszem, bátran mondhatom, hogy nála többet kevesen tudnak a csecsemők és a kisgyermekek alvásáról!

Használjátok ki ezt a szuper lehetőséget, a tanfolyamon megszerezett tudás nagyon sokat segíthet egy-egy nehéz és nemalvós időszak átvészelésében. A tanfolyamon lehetőség van a kérdéseiteket is feltenni Szandinak, így a saját problémátokra kaphattok hiteles válaszokat.

Mit ígér Szandi?
A tanfolyamon kaptok majd:
  • pontos, megbízható tudományos információkat az újszülöttek, a csecsemők, a kis- és nagyobb gyerekek alvásáról, amit máshol sajnos alig-alig találsz meg, főleg nem magyarul.
  • kézzelfoghatóan működő összefüggéseket alvás, evés, hordozás, mozgásfejlődés és más tényezők között.
  • tudást a felnőttek alvásának működéséről, hogy megértsd, hogy mire van szükséged, hogy bírhatóak legyenek az éjszakák gyerekkel.
  • tippeket, hogy hogyan lehet megoldani egy-egy tipikus helyzetet, ami az első 3-5 évben jelentkezik a kisgyermekes családokban alvással, altatással kapcsolatban.
  • mindezzel olyan tisztánlátáshoz jutsz, amivel már megtaláljátok azt a megoldást, ami a család minden tagja számára jó.
  • írásos jegyzetet az elhangzottakról.

A tanfolyam ára: 6900 ft/család

Időpontja: 2017. április 1. 10:00-13:15

Helyszíne: Családsegtő Központ, Veszprém, Mikszáth K. u. 13.

JELENTKEZÉS: szandi@hordozo.hu

A helyszín bababarát!

A tanfolyam 10 család jelentkezésével indul,szóval vigyétek a hírt!

A tanfolyam díját előreutalással kell rendezni, amennyiben a tanfolyam mégsem indul, a szervezők (a hordozo.hu csapata) a befizetett díjakat természetesen visszautalják.

Facebook esemény (osszátok meg minél többen!!!):

Nincsenek megjegyzések: