2012. jan. 10.

Januári klub EXTRA!!!

A 2012-es évben a klubot igyekszünk a Ti igényeitekhez szabni, így minden alkalomra valamilyen témával készülünk. Sok ötletünk van, és reméljük, Nektek is tetszenek majd a beszélgetések, de szívesen fogadunk bármilyen javaslatot. Azt szeretnénk, ha ez a klub igazán Rólatok szólna!

Szombaton 10 órától a témánk a mosható pelenkázás lesz – kezdőknek és haladóknak.

Milyen a modern mosható pelus?
Annyi féle van, melyiket szeressem?
Tényleg környezetkímélőbb?
Tényleg olcsóbb?
De akkor állandóan mosni fogok?
Miért jobb a babámnak?
Honnan szerezhetem be?

Ha felmerültek benned ezek a kérdések, akkor most választ kaphatsz rájuk. Ha már moshatózol vagy moshatóztál, akkor oszd meg velünk Te is a tapasztalatodat!

A pelusos beszélgetés után 11-től Rédey Szilvia dúla és homeopata fog egy rövid tájékoztatót tartani az általa vezetett Születés Műhelyről és az Életmag Házról. Szilvitől kérdezhettek az Életmag Ház kezdeményezéséről is, a háborítatlan kórházi szülésről. (Ezzel a témával valamikor tavasszal ismét találkozhattok majd.)

A már blogolt Csere-bere akcióban jó állapotú ruhadaraboktól válhattok meg, kizárólag csere alapon, tehát kereskedelmi mennyiséget ne hozzatok, mert nem lesz lehetőség pénzért árulni! A nálunk maradt, el nem kelt ruhadarabokat nem őrizzük, a Máltai Szeretetszolgálat konténerébe kerülnek majd.

Örömmel fogadnánk hozzájárulást a büféasztalhoz a „ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek” szellemiségében :)!

Nagy-nagy szeretettel várunk Benneteket január 14.-én, szombaton 9 és 13 óra között a VMK-ban!

Nincsenek megjegyzések: