2012. máj. 29.

Júniusi kölcsönzések

Mivel júniusban nem tartunk külön klubot, így a kikölcsönzött hordozók visszaszállítását, illetve az újbóli kölcsönzést is a Születés Ünnepen fogjuk lebonyolítani.

Sokan nem hoztátok vissza a hordozókat az előző hónapban. Ez nem csak a klub általatok is ismert és elfogadott szabályzatával nem fér össze, de így kevesebb hordozó áll azok rendelkezésére is, akik először járnak nálunk. Senkinek nem jó, ha egy-egy hordozó hónapokig nem kerül vissza a klubba, mert valaki "ráül". Ha nem tudtok eljönni a klubra, akkor ezt időben jelezzétek a levelezőlistán, és még a klub előtt beszéljetek meg egy találkozót valamelyik szervezővel, ahol visszaadhatjátok a nálatok lévő hordozóeszközt.

Sokszor és sokféleképpen elmondtuk már, hogy a klub egyik fontos célja a hordozás népszerűsítése, hogy mindenkinek legyen lehetősége testközelben tartani a babáját. Ehhez szakértő segítséget, minőségi hordozóeszközöket biztosítunk Nektek. A klub értetek működik, ennek érdekében pedig sokan és sokat dolgozunk hónapról hónapra. 

Tiszteljétek az ingyen, szeretetből végzett munkánkat azzal, hogy nem csupán kölcsönző szolgáltatásnak tekintetek bennünket, hanem betartjátok a mindannyiótok érdekében hozott szabályokat és igyekeztek a lehetőségeitekhez mérten kivenni a részeteket a klubéletből. Segítsetek, hogy még jobban segíthessünk!

Első lépésként hozzátok vissza a hordozókat és rendezzétek a tartozásaitokat!

Erre lehetőségetek lesz a Születés Ünnep programja alatt a a Családsegítőben 

JÚNIUS 2-ÁN SZOMBATON 14-17 H KÖZÖTT!

KÖSZÖNJÜK ÉS VÁRUNK BENNETEKET!



Nincsenek megjegyzések: